För dig som driver restaurang

Som restaurangägare så gäller det att alltid ligga på topp. Man får vara lyhörd på vad kunder tycker och vad som är på gång inom branschen. Man kan tycka man har skapa en av de bästa menyer man någonsin gjort och så är förmodligen fallet. Men vilka drycker passar till dessa rätter.

Tänk på helheten

Det gäller att man tänker på helheten och drycken är oerhört viktigt till den mat som serveras. Det gäller att se till så att personalen har den kunskap som krävs för att kunna rekommendera dryck till de rätter som serveras. Det gäller att man har rätt vinlista som passar till flera olika rätter. Att anlita expert för en sådan utbildning kan vara värt hur mycket som helst. Framförallt då det blir nöjda gäster som får en god måltid och ett passande vin till de rätter som serverats.

Öka servicegraden

Som gäst så förväntar sig denna en viss service. Det gäller att man som restaurang alltid är på tå och ger den absolut bästa servicen. Får man höra klagomål från gäster så gäller det att öka servicegraden så det inte upprepas. Den gäst som kommer med klagomål kommer förmodligen att påpeka detta för andra. Nöjda och mätta kunder är det bästa för en restaurang. Självklart så ska det inte fjäskas för kunden men vanligt sunt förnuft och ett trevligt bemötande är väldigt trevligt.